Pacom - čistilni servis Novo mesto

Pacom - čistilni servis Novo mesto

Kako očistimo usnjeno sedežno garnituro?

Za čiščenje sedežne garniture si pripravimo čistilno raztopino s čistilom za pomivanje posode. Priporočljivo je, da je nežno za roke. Z raztopino in mikro krpo temeljito očistimo sedežno garnituro. Nato jo prebrišemo še s čisto vodo in na koncu s suho krpo. Priporočljivo je, da sedežno garnituro namažemo še s sredstvom za impregnacijo usnja.

Kako očistimo vodni kamen in posode za gretje vode?

V posodo za gretje vode nalijte nekaj alkoholnega kisa za vlaganje, ki raztaplja vodni kamen  in pustite stati – čas je odvisen  od debeline obloge. Za hitrejše delovanje lahko vodo v posodi tudi segrejete.

Kako odstranimo mineralne obloge s prhe?

Mineralno oblogo oziroma vodni kamen čistimo s kislinskimi čistili, če pa želimo biti ekološki, pa lahko uporabimo tudi alkoholni kis za vlaganje.

Zakaj bi sploh čistili svojo tekstilno talno oblogo?

Svoja oblačila redno peremo po tekstilnih oblogah, pa hodimo leta in leta vsakodnevno, jih sesamo in mislimo, da je to dovolj. Ni, ker je tudi tam umazanija, ki se ne očisti le z globinskim sesalcem. Z njim iz obloge odstranimo le prah.

Kako pogosto je potrebno čistiti tekstilno talno oblogo?

Odvisno od pohodnosti in tega kje jo imamo. Če je to v pisarni, kjer je visoka pohodnost jo čistimo 1x letno. Če je to doma v stanovanju kjer smo v copatih, pa je dovolj enkrat na 2-3 leta.

Je parket res potrebno premazati vsako leto?

Tudi pri parketu je pomembno, koliko je obremenjen. V stanovanju, kjer smo v copatih ga ni potrebno mazati v kolikor je bil kvalitetno lakiran. V poslovnih prostorih, kjer so obremenitve večje pa je priporočljivo. Pozorni pa moramo biti, da pred nanosom novega premaza temeljito odstranimo stari premaz, ker bomo v nasprotnem primeru imeli v nekaj letih debeli sloj starih premazov, ki se bodo začeli luščiti. Potem bomo morali parket brusiti.

Kako so čistilke preverjene, da jim lahko zaupamo?

Delavke so v podjetju zaposlene za nedoločen čas. Preden odidejo na teren samostojno delajo skupaj z delavko, ki je v podjetju že dalj časa. Tako novo zaposleno naučimo in hkrati preverjamo, če upošteva navodila za kakovostno opravljeno storitev.

Ali moram biti v času čiščenja prisoten na lokaciji?

Ne. Lahko pridemo na ogled, kjer se dogovorimo za obseg dela in termin. Ob tem nam lahko predate tudi ključe ali pa počakate delavke, da pridejo in jim takrat odklenete svoje prostore. Pred zaključkom dela se vas pokliče da, pridete pregledati svoje prostore in zaklenite.

Ali v primeru čiščenj mojega doma čisti vedno ista čistilka?

Da. Stremimo k temu, da prostore vedno čisti ista oseba. Vseeno pa prostore poznajo najmanj 3 delavke, da lahko naše storitve zagotavljamo tudi ob odsotnosti delavke, ki  redno skrbi za čistočo vašega doma (dopust, bolniška).

Kakšni so plačilni pogoji?

Delavke po končanem delu v delovni nalog vpišejo  opis opravljenega dela ter čas, ki je bil delu namenjen. Stranka  to pregleda in podpiše. Na podlagi podpisanega delovnega naloga izstavimo stranki račun z rokom plačila 15 dni.

Obstaja možnost čiščenja tudi izven delovnega časa?

Čas čiščenja vedno prilagodimo strankam.

Ali se plačuje po pavšalu ali dejansko opravljenem delu?

Vedno se plačuje po dejansko opravljenem delu.

Kako usposobljeni so zaposleni pri podjetju Pacom?

Delavke usposobimo za varno delo ter jih nenehno izobražujemo, saj na trg prihajajo novi materiali pa tudi nova čistila, ki so okolju bolj prijazna.

Prednosti sodelovanja s Pacom

DOLGOLETNE IZKUŠNJE

DOLGOLETNE IZKUŠNJE

Na področju rednega čiščenja

STROKOVNO ZNANJE

STROKOVNO ZNANJE

Zaposlenih - redno izobraževanje.

FLEKSIBILNOST

FLEKSIBILNOST

In osebni pristop.

CELOVITA STORITEV

CELOVITA STORITEV

Priprava prostorov na čiščenje in na koncu za sabo pospravimo. Po potrebi aromatiziramo.

ZAPOSLITEV

ZAPOSLITEV

Naš kader je v celoti redno zaposlen.

ZAUPANJE

ZAUPANJE

Naših strank.